Friday, August 21, 2009

Tell me your name

So, today gy rumah Raihan, cause nk buat kan dia msn, pfht -_- Best gila lepak ngn dia, and then, Faiz add, kite pun apa, chatting aaa, bagai nk gilaaa, webcam skali en, hahaha! Sengal, Faiz mcm comel gilaaa, then, kiterang ada one club ni, 'Club Huru Hara' Haha, bende ni smue idea Faiz and Anis aaa, sbb Hasinah suka huru hara kan keadaan, haha, tu yg best, then, dtg plak, ahli baru, Abudullah, HAHA! I mean Hakim, and Mieza and Raihan.

Kiterang chat tadi, mcm buli2 Hakim, awwhh, so sorry Hakimmm (: Then, kiterang away, mkn jap, part ni best, ni ada satu sayur ni, mcm Kacang Panjang aaa en, i thought tu cili, so, i tnya aaa Raihan, "Ni, cili ke weh?" Then, Raihan gelak gila2! "Ni bukan cili, ni sayur aaa" Mieza mcm gelak2 dahhh, then, dah habis mkn, naik smue, tgok2 Hakim and Aina dah off, tggl Anis, Faiz, and Hasinah. Ckp2 jap ngn dierang. Then, Mieza bocor, HAHA ! Pity youu. -_- Then, webcam2 ngn Faiz, lagyy, and Anis jugakkk, then make uppp Whoot2 ! Then, tgkp gmbr (:

After that, Mieza gy tandas jappp, kiterang turun, then, sembunyi, me and Raihan dah gelak2 dahhh, kesian gilak Hamieza (: Then, terkejutkan la dia, kiterang kluar rumah, gy Petronas jap. :D Beli gula2 bebeh, then gerak gy school (: Samapai2, tgok, takde org, gy la toilet jap, balik2 tgok Aina ada, so, talktalktalk as usual. Then, msuk class KH, blaja sekejap, sbb ada ceramah, then, Mieza gy kcau2 budak kat depan, then, buat muka tk tau. Sengal. Haha! Then, 2 hours laaa, then, balikkk class, time maths, bukannnya belajar pun en, duduk2 jeee, then rehat, makanmakanmakan. Then, balik class (:

Time sivik, tak blaja, bosan, Mieza bwk magazine, amik kat rumah Raihan, ahaha, then, bca2 aaa, me, Raihan, Hakim and Faiz dduk sesama aaaa, skali, cikgu tu halau me and Raihan, what the f ? Belah aaa, tkkan nk dduk lgy. -_- Then, terlalu bosan sangat, main lawan2 tangan, whoot2! I lwn ngn Aina, first time menang beb, BANGGA siakk, then, lawan lgy sekali, kalah. -_- Then, time agama dahhh, time agama, hafal PAFA ngn Anis, Aina and Raihan, haha, Thnks Anis, sbb tolong, iloveloveloveyousomuch <3 style="color: rgb(102, 51, 0);">Time balik, tolong Pn.Khasniyati tu kjap, tolong bwk brang, then, bgy kat anak dia tuuu -_- And Raihan tknk naik bas, tggu jap smpai bas dia blah, then, kluar skola, si Mieza and Aina dah kluar dluu, i ngn Raihan je yg kluar lmbt. Haha, Yg bestnye, Faiz pun tk naik bas, so, first2 seperate, jalan, sbb nk hanta Aina dlu, then, terserempak ngn dierang. So, jln ngn dierang, heh. Kelakar, then, hanta Raihan, gy petronas lgy skali, time otw balik tuuu, ckp2 psl rumah org. Sengal. Then, tukar2 lyrics lgu orggg, sengal la Mieza ni en. Then, balik2, jumpa lah family tersayang! HAHA ! Sayang lah sangat! So, thats all lerrr. Byebye!

P/s:I miss you so much la Haiqal Amri. Dah tak lawak dah dlm clss, kau takde, asl kau tk dtg wehhh? Haha, after this, dtg ohh. Hee :D

4 comments:

raihan said...

tak boleh belah tyme kacang panjang .hahaaha .bengong aa .cili ? haha .OMG .so funny that tyme .btw, thanx hanta kan i balek sampai depan ruma ;))
susa susa jeg.

Aqiela N said...

Haha, agak aaa, mcm apa je en, time tuuu, awwhh, no big deal la beb, tak susah mna punn ;D

raihan said...

i miss him more :)

Aqiela N said...

yeah, :D